luni, 15 noiembrie 2010

Vineeeeeee!!!

Exagerez?cu ce?pe bune ca vine.......da,da stiu ca mai sunt aproape doua luni dar magazinele sunt pline de braduti,globuri,si alte rahaturi chinezesti care miros a plastic.Gospodinele le-au pus ganduri criminale beculetelor de anul trecut pregatite fiind sa cumpere noile beculete cantatoate-dansatoare. Spermarketurile sunt si ele pregatite pentru profit,isi ameninta personalul sa se pregateasca de munca peste program si stress.
Hrusca a spart din nou topurile cu un cover al unei melodii din trecut,putin mixata de un DJ din africa colinda se aude genial!
Basescu nu mai iese in Piata Constitutiei anul asta,s-a prins lumea ca nu e el Mos-Craciun si nici nu a gasit sponsor pentru costumatie,o sa-l vedem de revelion cu sticla de sampanie plina de wiskey in mana cum o goleste darnic....
Pe strazile Craiovei primaria se lupta cu iepurasii de pe stalpi,au ramas de la pasti,trebuie inlocuiti cu mosi care vor dainui pana la pasti....
Cu alte vorbe lumea s-a saturat de criza,criza politica,rate,Sorin Ovidiu Vantu sau factura la gaze,ce sa faca el?pai mai e o luna juma' si vine Craciunul!Fetele vesele din show-bizz isi exerseaza ultimele miscari de dans pentru a impresiona mosul iar primariile cu probleme bugetare storc ultimele resurse pentru a oferii cetatenilor un concert-doua de manele,rock,pop sau colinde,depinde de zona.
Cu alte vorbe a inceput febra sarbatorilor si sunt sigur ca o simtiti cu totii,chiar daca mos Nicolae si-a mai pierdut din celebritate sunt sigur ca a ramas un motiv destul de putrnic pentru o betie crunta care in unele cazuri se lasa cu coma,asa de antrenament inainte de craciun.
La Barlad primaria a hotarat sa inchida magazinele de vise,tragic pentru droghistii Barladeni,acum inainte de sarbatori vor fi nevoiti sa cumpere chestii ilegale si scumpe,eu inca astept alternativa chinezeasca,ieftina,eficienta si bineinteles legala 100%.
Deci dragii mei,lasati prostiile si incepeti sa cumparati,chinezii anul acesta au supra-productie la rahaturi ieftine din plastic tocmai bune pentru vreme de criza.
Va salut da' inca nu va urez craciun fericit,consider ca e devreme..........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu